dissabte, 19 de juliol del 2008

Els nostres serveis II. Projectes editorials


L'equip de Ballaruga Serveis Culturals té una ja llarga experiència en la gestió de continguts editorials. Així les coses, hem realitzat les adaptacions del llibre "Més caçadors de paraules", per a Ara Llibres, basat en el programa de TV3 "Caçadors de paraules".


Així mateix, ens hem fet càrrec de la redacció dels llibres "Porreres al cor", biografia de Josep Roig, pendent d'editar per Edicions Belladona (Mallorca) i de "Artífex cultural, deu anys perseguint somnis", pendent d'editar per Hiperdimensional (Mallorca), llibre que recull deu anys d'aquesta associació cultural mallorquina.


També hem preparat l'antologia "No anam de verbes" (Promomallorca), que recull els treballs de 25 escriptors mallorquins i es distribuirà amb el Diari de Balears aquesta tardor.


I com a gran projecte, som els autors de "Rere les passes del rei en Jaume", un llibre de gran format que se distribuirà en fascicles a partir de setembre amb els mitjans del Grup Serra i que segueix les passes del rei Jaume des de Montpeller fins a Múrcia.


Si vols saber més coses o contactar amb nosaltres, envia un correu


ballaruga@hotmail.com