dilluns, 23 de novembre del 2009

COL·LECCIÓ DE LLIBRES PER AL GOVERN BALEAR

Ja s'han començat a distribuir pels centres de Salut i hospitals de les Illes Balears els tres primers llibres de la col·lecció que des de Ballaruga Serveis Culturals estam coordinant per al Govern Balear, en concret per a les conselleries de Sanitat i d'Educació i Cultura. Es tracta d'una col·lecció que té la finalitat d'acostar la lectura a un lloc on sovint es té molt temps per llegir: les consultes mèdiques dels hospitals. Així la literatura compleix també una virtut terapèutica afegida a la de la transmissió del coneixement.

En aquesta primera remesa els lectors poden trobar dos llibres de relats, un de l'eivissenca Fanni Tur Riera i un altre d'un dels autors clàssics de la nostra literatura, el menorquí Pau Faner. El tercer volum és una llarga entrevista-reportatge de Sebastià Bennassar amb l'actriu mallorquina Llum Barrera.

Ballaruga Serveis Culturals s'ha encarregat de la gestió dels continguts i de la col·lecció i Baltar de la feina tècnica i impressió. Les portades de tota la col·lecció són fotografies de Carles Domènec.

El diario de Ibiza se'n va fer ressó fa ja alguns dies:
http://www.diariodeibiza.es/pitiuses-balears/2009/11/12/can-misses-ofrece-pacientes-usuarios-libros-amenizar-espera/372258.html

Si voleu contactar amb nosaltres ho podeu fer a ballaruga@hotmail.com