dimecres, 17 de febrer del 2010

ESPERAR LLEGINT


Un dels projectes més engrescadors del 2009 i que continuarà aquest 2010 és la coordinació d'onze llibres que ha editat la conselleria de Cultura del Govern Balear. L'objectiu és fer més agradosa l'estada en els centre hospitalaris de les Illes Balears posant a l'abast dels pacients i familiars tot un seguit de lectures que serveixen per promocionar la literatura de les Illes i també per acostar als lectors alguns dels nostres personatges més reconeguts.


A la primera fase es varen editar els llibres "De camí al gran escenari del món", dedicat a l'actriu Llum Barrera, "Cementiri d'algues", de l'escriptora eivissenca Fanni Tur i "La nineta dels ulls", del menorquí Pau Faner.

La segona remesa es composà d'un llibre dedicat a l'actor Simó Andreu, i un a la cuinera Paquita Tomàs, així com un text del novel·lista José Carlos Llop i una antologia d'articles del periodista formenter Joan Marí.

La tercera fase, en la qual estam treballant en aquests moments, comportarà la publicació de 4 llibres més: dos reculls de relats en català de la menorquina Esperança Camps i de la mallorquina Antònia Vicens, un llibret de Miguel Dalmau i un text sobre el tenista Rafa Nadal.


Des de Ballaruga hem fet la coordinació de la sèrie i la redacció dels llibres de Barrera, Andreu, Tomàs i Nadal. Les imatges de portada són del fotògraf Carles Domènec i la part editorial l'ha gestinada l'empresa Baltar.


Si necessites una feina semblant, no dubtis en contactar amb nosaltres: ballaruga@hotmail.com